Podrška

Troškovi dostave


Cijena dostave Personalizirane markice za psa je 11,50kn 

U suradnji s Hrvatskom poštom d.d.  osiguravamo brzu dostavu diljem Hrvatske u roku od 3-4 radna dana.

Besplatna zamjena markice za psa


Iskoristi doživotnu besplatnu zamjenu

u slučaju da se Personalizirana markica za psa ošteti ili želiš promijeniti podatke koji su ispisani.

 

Bez pitanja zašto, javi nam se mailom ([email protected]) i besplatno* ćemo izraditi novu markicu!

 

*zamjena nema vremenski rok i važi dok god za nju postoji potreba, ali radi “fair-playa” ograničavamo je na 1 markicu po psu

Akcije i popusti


POPUST U VISINI 10% – Prijava na E-Novosti

Kada se prijavite na E-Novosti, na e-mail ćete primiti kod za popust u visini od 10%, koji možete kod sljedeće kupnje upisati u košarici. Popust u visini od 10% će biti umanjen od konačnog iznosa cijene artikla.

 

AKCIJA

Sniženje artikala u ostalim kategorijama označenih s »Akcija« vrijedi do trenutka promjene cijene, koja je trenutno objavljena u online trgovini.

Opći uvjeti poslovanja


Prijava

Prilikom naručivanja artikala u on-line trgovini Siguran Pas nije se potrebno registrirati (prijaviti). Za kupovinu je dovoljna adresa platitelja (platiše) odnosno adresa za dostavu i E-mail adresa. Uspješno poslanom narudžbom – kupovinom na web stranici suglasni ste sa svim uvjetima poslovanja koji su navedeni na web stranici on-line trgovine Siguran Pas.

Naručivanje

Sve narudžbe vrše se putem on-line trgovine na www.siguranpas.com, koja je dostupna 24 sata na dan i 7 dana u tjednu. Možete birati između svih prikazanih artikala. Ako željeni artikl nije na zalihi, pošaljite nam upit na [email protected] i obavijestit ćemo vas da li je isporuka moguća. Artikli su izrađeni iz umjetnih materijala, osim ako u opisu artikla nije drugačije navedeno. Za ev. detaljnije informacije o pojedinom artiklu kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Cijene važe do trenutka objave novog cjenika na web stranici. Sve cijene artikala u on – line trgovini SiguranPas su u Kn bez PDV-a. Isporuku vrši Hrvatska Pošta d.d. po cjeniku objavljenom na web stranici www.siguranpas.com.

Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen kada kupac na internet stranici preda narudžbu. Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti obavezujući kako za ponuđača tako i za kupca. Ugovor će biti pohranjen u našem poduzeću, a pristup do njega je moguć osobno na sjedištu poduzeća, putem pošte ili E-mail-om .

Status narudžbe

Status vaše narudžbe primit ćete putem E-mail-a. O svakom ev. odstupanju od vaše narudžbe biti ćete obaviješteni na E- mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Isto tako ćemo vas E-mail-om obavijestiti ako koji od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti, zbog toga je važno da redovito pratite primljene E-mail-e.

Dostavni rok

Uobičajeni rok isporuke je od 3-4 radna dana. Svi artikli koje možete naručiti u on-line trgovini SiguranPas a su u većini slučajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, o tome ćemo vas obavijestiti na E-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Za isporuke sudjelujemo s Hrvatskom Poštom d.d. koja osigurava brzu i pouzdanu dostavu paketa.

Načini plaćanja

Postoje tri načina plaćanja. Po predračunu, gdje novac doznačite na naš račun putem uplatnice ili elektronskog bankarstva, plaćanje sistemom PayPal i plaćanje putem pouzeća, gdje iznos platite poštaru kada vam dostavi paket ili kada ga podignete na pošti. Od načina plaćanja trošak poštarine ne ovisi i jednak je za sve primjere plaćanja.

Zamjena artikla

Ako kupac, nakon što primi naručeni artikl, ustanovi da mu iz bilo kojeg razloga ne odgovara, može ga zamijeniti. O željenoj zamjeni nas mora obavijestiti na [email protected]. Nakon što se dogovorimo s kojim artiklom ga želi zamijeniti, već isporučen artikl nam pošalje natrag, a mi mu isporučimo drugog u skladu s dogovorom. Jedini trošak koji tereti kupca je tom slučaju trošak vraćanja artikla.

Odustajanje od narudžbe i ne-preuzimanje pošiljke

Kupac može svoju narudžbu opozvati u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe. U slučaju pravovremenog opoziva za kupca ne nastupaju nikakvi troškovi. Narudžbu opozovete putem E-maila na [email protected]. Kupac može narudžbu opozvati i kasnije, ali samo u slučaju ako ga E-mailom obavijestimo, da naručenog artikla privremeno nemamo na zalihi.

Reklamacije i vraćanje artikla

Svaku reklamaciju pokušat ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. Obavijest o odustajanju od ugovora može kupac predložiti putem obrasca za odustajanje od ugovora ili izjavom o odustajanju od ugovora, koju pošalje na [email protected]. Smatra se da je kupac pravovremeno poslao obavijest o odustajanju od ugovora, ako izjavu pošalje u spomenutom roku. Zatim je kupac u roku od 14 dana od takove izjave dužan kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti prodavatelju RDK d.o.o., Ulica kralja Zvonimira 1, 10000 Zagreb, Hrvatska. Jedini trošak koji tereti kupca je trošak povrata kupljenih artikala. Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo. Smatra se da je kupac artikle vratio pravovremeno ako ih pošalje u roku od 14 dana od prijave izjave o odustajanju od ugovora.

Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa IBAN (sa svim neophodnim podatcima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos. Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka izjave o odustajanju od ugovora.

Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici on-line trgovine SiguranPas su zbog specifičnosti on-line trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogućnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za dostup do on-line trgovine. Svaka naprava (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Ponuđač se obavezuje na trajnu zaštitu svih osobnih podataka korisnika. Podatke korisnika će ponuđač koristiti isključivo za realizaciju primljene narudžbe, slanje informativnih i reklamnih materijala, ponuda i ostalu potrebnu komunikaciju. Od primanja informativnih i reklamnih materijala putem elektroničkih poruka (E-novosti) se možete odjaviti pritiskom na gumb “unsubscribe” na dnu elektroničke poruke. Ponovna prijava je moguća u on-line trgovini ili predajom nove narudžbe. Podaci korisnika ni u kom slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. Stranica ima namješten sigurnosni kriptografski protokol SSL za dodatni zaštitu kod prijenosa osobnih podataka.

Odjava od primanja komercijalnih i informativnih sadržaja

Od primanja reklamnih i informativnih poruka putem maila (E-novosti) se možete odjaviti klikom na link “Odjava od E-novosti” na dnu reklamne odnosno informativne poruke. Ponovna prijava je moguća u online trgovini ili predajom nove narudžbe. Od primanja komercijalnih i informativnih SMS poruka se možete odjaviti slanjem E-maila na [email protected], tako da u predmet poruke upišete odjava i javite nam telefonski broj koji želite odjaviti od primanja poruka. Ponovna prijava je moguća s predajom nove narudžbe u online trgovini.

Tvrtka

Tvrtka RDK d.o.o. je upisana u poslovni registar Republike Hrvatske. PDV broj u RH.: 63712680685. Tvrtka nije u sustavu PDVa. Tvrtka nije obveznik ni jednog kodeksa postupanja.

Žalbe, reklamacije i informacije

U slučaju žalbi, reklamacija ili informacija u vezi naših usluga možete nas kontaktirati putem elektronske pošte na adresu [email protected] ili poštom na adresu:

RDK d.o.o.
Ulica kralja Zvonimira 1
10000 Zagreb
Hrvatska

Pitanja i odgovori


1. Je li moguće osobno preuzimanje naručenih artikala?

SiguranPas je on-line trgovina pa osobno preuzimanje na sjedištu poduzeća nije moguće. Isporuke vršimo isključivo u suradnji s Hrvatskom Poštom d.d.

2. Koliko traje dostava naručenih artikala?

Naručeni artikli se u pravilu slijedeći dan predaju na poštu. Sam rok isporuke ovisi o Hrvatskoj Pošti d.d., a najčešće je paket dostavljen u roku od 3-4 dana.

3. Kao način plaćanja izabrao/la sam plaćanje po predračunu. Kako izvršiti uplatu?

Iznos koji plaćate uplatite na naš transakcijski račun br.: HR8024020061140377051, a u rubriku “poziv na broj” upišite broj vaše narudžbe.

4. Prije tjedan dana sam naručio/la markicu, ali do danas nije stigla?

Što prije nas obavijestite na [email protected] i provjerit ćemo gdje je nastao problem.

5. Poslao/la sam narudžbu, ali nisam dobio/la E- mail potvrdu da je zaprimljena?

Pregledajte i ostalu E – mail poštu (spam, promo, itd.). Ako ni tamo nema naše potvrde narudžbe, molimo vas da nas o tome obavijestite na [email protected].

6. Naručio/la sam i primila markicu, ali tek sada vidim da su ispisane informacije na markici neispravne. Je li moguće zamjeniti markicu?

Iskoristite pravo doživotne besplatne zamjene – bez pitanja zašto. Paket kao običnu pošiljku vratite na RDK d.o.o., Ulica kralja Zvonimira 1,  10000 Zagreb, Hrvatska.

7. Primio/la sam markicu, ali mi se ne sviđa. Koji je postupak vraćanja?

Markicu možete vratiti u roku od 15 dana od kupovine. Paket običnom poštom vratite na RDK d.o.o., Ulica kralja Zvonimira 1, 10000 Zagreb, Hrvatska. U paket priložite (originalni) račun na koji napišite broj vašeg transakcijskog računa. Novac ćemo vam doznačiti najkasnije u roku od 15 dana nakon što na našoj adresi zaprimimo vašu pošiljku.